Fysiotherapie en Sportmassage

afbeelding logo Quatre-mains fysiotherapiepraktijk

Sportmassage als uitgangspunt

Sportmassage is een gedegen basis voor verdere doelgerichte behandeling van blessures en andere klachten. Het biedt mij prima handvatten om aan jouw wensen te voldoen.

Acute blessures verhelpen met sportmassage en kinesiotape

Bij kleine blessures, zoals een verstuiking of zweepslag, is het belangrijk zo snel mogelijk met de behandeling te starten. De blessure geneest dan sneller.
Door het toepassen van kinesiotape in combinatie met sportmassage kan ik de pijn direct verlichten. De tape stimuleert het zelf herstellend vermogen van je lichaam, waardoor het genezingsproces versnelt.

Mijn ervaring is dat door het gebruik van kinesiotape je een geblesseerde spier of gewricht vaak eerder kan belasten dan je voor mogelijk hield! Reactie van een getapete sporter: "mijn geblesseerde enkel lijkt nu zelfs sterker te zijn geworden dan de andere".

Sportmassage als je geen klachten hebt!

Ter ondersteuning van een actief of sportief leven kan een ontspanningsmassage zeer welkom zijn voor lichaam en geest. Eenmalig of regelmatig. Gedurende een stressvolle periode in je werk of leven kan een op jouw situatie afgestemde massage een uitkomst bieden om weer in balans te komen.
Ik lees als het ware je lichaam. Zo ontdek ik spanningen vroegtijdig. Overbelaste spieren krijgen van mij extra aandacht tijdens de massage. Je zult merken dat je hier lichamelijk en geestelijk erg van opknapt.
Mijn devies is: verzorg je lichaam als dank voor al de bewezen diensten! Het is de tempel waarin je woont.

afbeelding logo Nederlands Genootschap voor Sportmassage

Sinds november 2016 zijn wij SCAS gecertificeerd!